Colour Me Orgasmic - Bullet Vibrator

17.99

Een Colour Me Orgasmic – Bullet Vibrator koop je veilig en gemakkelijk bij Senzua. Je bestelling wordt altijd disceet verpakt & bezorgd. Lees meer

Op voorraad

Over de Colour Me Orgasmic - Bullet Vibrator

Deze kleine Colour Me Orgasmic bullet vibrator is een waar genot voor het oog, maar ook zeker voor je lichaam. Met de 7 verslavende vibratiestanden ga je voor een puur gevoel. Het discrete en compacte model is geheel waterdicht en je kunt ‘m overal mee naar toe nemen! Daarnaast is de Colour Me Orgasmic eenvoudig schoon te maken met toycleaner en lauwwarm water. Om ervoor te zorgen dat je direct van start kunt, wordt er een batterij meegeleverd.

Extra informatie

Gewicht 0.084 kg
Brand

Rocks Off

Barcode

811041011302

Vrij van plastic

onbekend

Batterij

Incl.

Type batterij

LR1 Batterij

Kleur

Paars

Materiaal

ABS

Lengte

8.00

Diameter

2.00

Lxbxh

16x8x3

Subproduct number

7RO80ORG

Barcode text

811041011302

Lxbxh text

16x8x3

Mijn winkelwagen
Je winkelwagen is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt.